Etiquetes

índia (21) Nord (18) sud (4) Darjeeling (3) Momo team (3) Sikkim (3) Agra (2) Finlàndia (2) Kajuraho (2) Orchha (2) Pushkar (2) Rajastan (2) wayanad (2) Bangalore (1) Dharamsala (1) Estonia (1) Jaipur (1) Punjab (1) Tamil Nadu (1) Varanassi (1) anantapur (1) hampi (1)

dijous, 13 de març del 2008

Ultim dia a Khuram pur

Hola macos, avui tenim una feinada pq fa molt que no escrivim idesd'aleshores hem fet moltes coses. L'ultima vegada devia ser dilluns, despres d'internet vem anar a la bolera on l'Alba va fer un paper penos. I tot seguit ens esperava la festa d'aniversari de la Simran. En el mes pur estil indi li vam donar pastis empastifant-li la cara a l'hora dels regals. I despres vam ballar com a Bollywood. Una gran farra, sense una gota d'alcohol ni tabac, tot i aixi va deixar ressaca. Divertidissim, ja estem ben integrats en aquesta familia. Sobretot en Jordi que ha captivat als mes petits amb les seves dots de monkey.
Dimarts varem anar a Chandigar, que realment sembla mes l'Habana amb avingudes amples i molts d'arbres, poques vaques (per no dir cap) i mes caixers automatics i rotondes que rikshaws. Sergi i Xavi ho sentim molt pero per problemes de burocracia india, i de cagarrines no vam poder visitar el tribunal suprem ni vam fer masses fotos. Us en pengem algunes del Rock Garden i del llac artificial que fa fer Le Corbusier i que es de color pastetes. A la nit estavem petats i vam intentar clapar, pero hi havia una altra festa a la nostra habitacio que s'ha convertit en el lloc de reunio dels joves de la casa.

I dimecres... ens esperava la festa de prometatge del segon dels germans, en Pantu amb la Parminder. Vam engalanar-nos a l'estil local, ja em direu quan veieu les fotos... i vam anar cap al poble de la noia. Pero... el cotxe va morir pel cami i el vam haver d'empenyer. Despres, pero, va aprendre a nedar.
La festa era del tot tradicional fins que en jordi va decidir que a l'habitacio de les noies s'hi estav millor que a la dels senyors i va emigrar. Les fotos valdran mes que 4 paraules i ja us ho explicarem en directe quan tornem. Realment hem tingut molta sort de poder viure tot aixo. Avui es el nostre ultim dia en aquesta casa i ens enyorarem molt. A mes tants de regals ja no ens caben a les motxilles!!!!

Petonets