Etiquetes

índia (21) Nord (18) sud (4) Darjeeling (3) Momo team (3) Sikkim (3) Agra (2) Finlàndia (2) Kajuraho (2) Orchha (2) Pushkar (2) Rajastan (2) wayanad (2) Bangalore (1) Dharamsala (1) Estonia (1) Jaipur (1) Punjab (1) Tamil Nadu (1) Varanassi (1) anantapur (1) hampi (1)

dijous, 27 de març del 2008

Rishikesh

DEDICAT A TOTS ELS SATORRES, FANS DELS BEATLES:

Hoooola!!! Hem deixat la nostra familia punjabi amb la promesa de tornar-hi d'aqui 2 anys. Quina peneta...
Ara som a Rishikesh, capital mundial del ioga (o mes aviat del frikisme), i a mes el lloc on van estar els Beatles un parell de mesets l'any 1968 (ve en Ringo i la seva dona nomes dues setmanes pq es van ratllar, diuen per aqui) i on van compondre algunes cansons del White Album. (l'Alfons ja em corretgira en tot amb el que m'equivoqui, eh?).Be hem anat a fer unes fotos a l'ashram on van estar, pero dir que ara esta ruinos es poc. Hi viuen una colla de micos. Darrera pero encara s'hi conserva el ghat on els 4 de Liverpool es deurien banyar a les aigues sagrades i gelades del Ganga.
De tota manera sembla que rishikesh fa 40 anys havia de ser un lloc increible, pq ara, tot i ser molt turistic, no deixa de ser un lloc molt guapo. El riu Ganga (Ganges) surt de l'Himalaya i esta freeeeed!!!! i s'hi banya molta menys gent que a Haridwar.
Nosaltres hi hem sucat les cames pero sense banyar els vestits nous que ens ha regalat la nostra ultima familia.
A la nit tambe hi ha la cerimonia del Ganga aarti, molt maca, amb els nens monjos cantant i resant, i els cistellets de flors i espelmes al riu.

Laia, no pateixis que ja tenim els bitllets per Jaipur. Dema al mati anem a Delhi i dema passat a Jaipur. Agra (i per tant Fatehrpur Sikri) son irrenunciables, no els pensavem descartar. Dubtem amb Jodhpur, Orccha... i sobretot en si descartar Gangotri que no obre fins el 14 d'abril ( tot apunta a que si, pero ens feia molta ilusio) o fer una mena de rematada final del nord... el tema es que si no hi anem facturem ja la roba d'hivern, que tenim les motxilles a punt d'explotar amb tants regals que ens han fet. "Sonian" tambe n'hi ha per tu!!!

Com sempre s'accepten propostes. No pareu d'escriure i els que no us heu estrenat feu-ho siusplau!!!

petonets