Etiquetes

índia (21) Nord (18) sud (4) Darjeeling (3) Momo team (3) Sikkim (3) Agra (2) Finlàndia (2) Kajuraho (2) Orchha (2) Pushkar (2) Rajastan (2) wayanad (2) Bangalore (1) Dharamsala (1) Estonia (1) Jaipur (1) Punjab (1) Tamil Nadu (1) Varanassi (1) anantapur (1) hampi (1)

dilluns, 14 d’abril del 2008

Atrapats a Bodhgaya

Hola gentada,
Ens trobem a Bodghaya, el lloc de peregrinacio budista mes important del mon. Aqui Sidharta es va iluminar despres que una nana li dones un plat d'arros.l hit d'aquest poble es el temple de Mabodhi, que van construir el s.II a.C. pero que, com no, els mongols van destruir, i despres han anar reconstruint i desconstruint fins la darrera versio que es del s XIX. I Al costat del temple, mes important encara, hi ha un arbre de Bo plantat d'un esqueix de l'original, segons diuen, sota el qual Budha es va iluminar.
A pocs km hi ha tambe unes coves on diuen que Sidharta va meditar durant anys en el mes estricte ascetisme abans de jaure sota l'arbre.

Es un poble petit pero hi ha una pila de temples budistes, com a minim un de cada pais, Tailandia, Vietnam, Butan, Tibet, Xina, Birmania, Corea, Japo... i molts mes.I hi fa molta molta calor... a les 9 ja regalimavem de suor.
Aixi que hem decidit que dema marxem cap a Darjeeling. Be, ho vam decidir fa dies pero hem estat atrapats aqui perque no quedaven bitllets de tren. Necessitem una mica d'aires de muntanya abans de baixar cap al torrid sud!!!!!!!!!!!!

Nenes, prepareu-vos pq tothom diu que es una bogeria viatjar pel sud de la India en aquestes dates. Aqui estem a 38 i tot el dia suant, pero diuen que cap al sud fa molta mes calor....

Be ens despedim des del ciber amb la pitjor connexio del mon. Fa tres dies que el satelit no funciona. No rieu, aquesta es l'explicacio que ens donaven a Varanasi i la mateixa que donen aqui a tots els cibers, miraculosament ara sembla que funciona, fins la propera tallada de llum o jo que se. Aquest missatge es una mica inconex pq el vam escriure fa 2 dies i avui i hem anat afegint coses...
Aquest pseudo-segrest a Bodhgaya, pero ens ha servit per poder assistir aquesta nit al casament del vei del costat. Ja us ho explicarem!!!!

Apa, abans d'embolicar-nos mes us diem fins aviat. Esperem que ens digueu quelcom!!!!!!!!!!!!!

PD Marc, estic pensant en un negoci que no pot fallar. Es tracta d'unes soles adhesives per no cremar-se els peus als camins dels temples. Ens associem?