Etiquetes

índia (21) Nord (18) sud (4) Darjeeling (3) Momo team (3) Sikkim (3) Agra (2) Finlàndia (2) Kajuraho (2) Orchha (2) Pushkar (2) Rajastan (2) wayanad (2) Bangalore (1) Dharamsala (1) Estonia (1) Jaipur (1) Punjab (1) Tamil Nadu (1) Varanassi (1) anantapur (1) hampi (1)

dimecres, 2 d’abril del 2008

TAJ PER TAJ.......... TAJ MAHAL !!!!!!!!!!


TAJ PER TAJ.......... TAJ MAHAL !!!!!!!!!!
Doncs si, ha arribat el dia en que ens hem vist davant d'aquetsta fantastica merenga gegant. La veritat es que es guapissim, i hem tingut la sort que avui no hi havia masses turistes tot i fer molt bon dia. Tambe es que hem sigut molt matiners!!
Hem arribat a les 7 a l'estacio d'autobusos, despres de la curiosa experiencia del bus amb lliteres. Es tractava d'un compartiment a mig cami entre una gabia de galliner i una moqueta del chiki park. N'hem fet una foto pq us el pogueu imaginar. Be, de tota manera es millor que un seient. La putada es q com a unic sopar per error ens vem comprar una bossa de patatotes amb gust de menta, pufffff, no les proveu mai.
Hem agafat un hotel baratu amb un jardi molt decent i molt a prop del Taj, i un cop esmorats cap alla que hem tirat.
Avui estavem decidits a ser timats. Pq Agra es un timu constant, aixi que millor fer que aquest sigui el teu objectiu i aixi t'ho agafes amb alegria. Entrar al Taj 750 rs, no no pot entrar la motxilla, no, no pot entrar la lonely planet, si, el bolso gegant de la japo del costat si que pot entrar. I diuen que en Jack Oliva i va entrar a lloms d'un elefant per veure la lluna plena, pagant sant pere canta??
Fort d'Agra, torna a amoquinar, que a l'entrada del taj diu que esta inclos? a la lletra petita diu que tot excepte l'entrada, que no te cap ni peus? total India tampoc. Maco el fort, pero quina calor!!!! Per anar-hi ens hem deixat timar per un adolescent que ens ha fet servir de conillets d'indies (mai millor dit) per les seves practiques d'autoescola d'otorikshaw. L'hem contractat per tot el dia a un preu molt raonable amb la promesa que aniriem a una botiga on no hem comprat res. Life is life. Oh, per cada botiga ens desconta 10 rs del preu de la ruta. I a sobre en Jordi tbe ha comensat les seves practiques d'autoescola, pq el nano que diu que te 18 anys pero jo crec que si en te 15 tenim sort, es tan innocent que li ha deixat portar el trasto.
Itimad Al-Daulah (Baby Taj, un monument funerari, rotllo taj pero mes antic i mes petit) torna a amoquinar... pero molt maco... i molt de sol.
Aqui el professor d'autoescola ja passa de nosaltres i anem sols amb el jove cap al Mausoleu d'Akbar, 100 rs mes esclar... esta a Sikandra, a 10 km de botets d'otorikxa amb l'aprenent, pero val la pena. Un cop a dins ens intenten timar per guardar-nos les sabates, per cantar amb l'eco de la tomba, i per donar flors al rei moro aquest. No cola, i en Jordi li fot una serenata al pobre avi que volia cantar, que per poc es posa a ploure.
Ah! ens descuidavem un gag que ens ha fet pixar de riure. Per trepitjar el taj no pots dur sabates. Que fem? doncs ens descalcem, que vols fer.... que fan els guiris? es posen uns peuquets (patucus) com els de quirofan per sobre les sabates... no ens en sabiem avenir, jajaja.... i de cop, la parella de israelins ja granadets que no parem de trobar-nos els darrers dies apareixen amb els patucus... be, no cal dir que la sola dels nostres peus (pq ja no es una planta sino una sola) aviat la voldra comprar la camper...
Per si algu ho dubtava als senyors israelians els hem tornat a trobar a la botiga trampa, seu nacional del timo, on ens ha portat l'aprenent de conductor. I on hem fet treure tot el que tenien a la botiga als atents dependents, ens hem incat una aigua fresqueta i no hem comprat res.
Dia complert, no?
Dema acabarem de veure 4 coses d'Agra i anirem a Fatherpur Sikri, que l'aprenent ens fa un bon preu ( a la guia diu que els otos tenen prohibit anar-hi pero potser no ha arribat a aquesta classe ...).
Petonets