Etiquetes

índia (21) Nord (18) sud (4) Darjeeling (3) Momo team (3) Sikkim (3) Agra (2) Finlàndia (2) Kajuraho (2) Orchha (2) Pushkar (2) Rajastan (2) wayanad (2) Bangalore (1) Dharamsala (1) Estonia (1) Jaipur (1) Punjab (1) Tamil Nadu (1) Varanassi (1) anantapur (1) hampi (1)

diumenge, 30 de març del 2008

Pushkar

Despres d'inventar el que patentarem com a aire acondicionat xapusseru, i barallar-nos amb els conductors d'oto, hem deixat la gran Jaipur per anar a Pushkar, molt mes petit i infinitament mes tranquil. Tot i que hi ha mes guiris que a la rambla i mes botigues de souvenirs que a Salou, s'hi esta be.
Hi ha moltes cases de color blau, com a Xauen i l'unic temple dedicat a Brahma, a mes de centenes d'altres temples i un llac sagrat, on van escampar les cendres de Gandhi, i on aquesta tarda un sadhu (asceta) tarat s'ha intentat rentar les rastes amb un xampu que feia una sabonera de por. I tota la massa que estava mirant la posta de sol l'ha increpat a crits fins que ha hagut de marxar amb la cua entre cames i mes escuma a les rastes que en un barril de cervesa del Toni que caigues des d'un cinque pis.
Ara se'ns en va... es que fa massa calor per pensar. Aquesta nit haurem de tornar a posar en practica el nostre invent, que es engegar el ventilador (clar, pero nomes mou aire calentorro) i .... remullar el llensol de manera que dona un efecte A.C. que flipes. Aixi en abstracte sembla una bogeria pero aquesta nit ha funcionat, i ens hem llevat amb els llensols secs, ressecs.