Etiquetes

índia (21) Nord (18) sud (4) Darjeeling (3) Momo team (3) Sikkim (3) Agra (2) Finlàndia (2) Kajuraho (2) Orchha (2) Pushkar (2) Rajastan (2) wayanad (2) Bangalore (1) Dharamsala (1) Estonia (1) Jaipur (1) Punjab (1) Tamil Nadu (1) Varanassi (1) anantapur (1) hampi (1)

dimecres, 26 de març del 2008

Atrapats a Doiwala

Hola gentada!!
Fa una pila que no escrivim pq per ara vivim en una granja, prop d'un poble anomenat Doiwala, a l'estat d'Uttranchal. Copinoti y Sonia, para que os hagais una idea esto es como estar en Iguara pero con familia numerosa. Carol, Viki i Delia es com el crater de Paraguay. La resta us ho haureu d'imaginar quan veieu les fotos.
Vivim amb una familia Sikh del tot tradicional, amb cabells llargs, turbants i punyals sota la camisa. De dia fot bastanta calda pero de nit fa un fred que pela.
Abans d'arribar aqui vam estar un dia a chandighar, i des d'aqui hem aprofitat per visitar Haridwar, Dehra Dun, i Mussourie i encara ens queda Rishikesh. Ja us ho explicarem mes detalladament quan haguem fet memoria.
Nomes tenim un problema: el temps. Cada vegada ens anem retrassant mes segons el nostre programa pq aquesta gent es tant amable que t'acaben segrestant. A mes Gangotri no obre fins la setmana que ve. I no sabem que fer, si retallar Rajhastan, si retallar temps del sud, si passar de Gangotri, si anar a Agra i Jaipur i aleshores tornar a Gangotri... Ajudeu-nos!!!!
Conxita: al temple de les rates no tindrem pas temps d'anar-hi, pero amb tant mico (ara ja sabem que son macacos) no les trobem a faltar.

Apa, depres continuem pq ara en Bunty vol que l'ajudem a gravar-se cds,.......
PD Copi cuentame de Mila y Martina.