Etiquetes

índia (21) Nord (18) sud (4) Darjeeling (3) Momo team (3) Sikkim (3) Agra (2) Finlàndia (2) Kajuraho (2) Orchha (2) Pushkar (2) Rajastan (2) wayanad (2) Bangalore (1) Dharamsala (1) Estonia (1) Jaipur (1) Punjab (1) Tamil Nadu (1) Varanassi (1) anantapur (1) hampi (1)

dilluns, 12 de maig del 2008

Mysore

I aquest mati hem marxat amb bus cap a Mysore. Al bus hem conegut uns tibetans simptics que viuen a Mumbai, i en Jordi ha dormit a sobre un indi que cantava fins arribar a Mysore. Trobar un hotel ha estat una odissea pq els indis estan de vacances i sembla que tots han decidit de venir aqui. Pero finalment n'hem trobat un de decent, i hem pogut deixar les coses per anar a dinar. Per variar ens hem atipat com animals......
A la tarda hem visitat el palau del maharaja. Que es senzillet gens recarregat... si osti! i ens hem fet una pila de fotos amb families indies.
Mysore es bastant gran, almenys pel que estem acostumats, hi ha milers de botigues de roba (potser cauran uns saris?) i moltes rotondes pero pocs internets, per trobar aquest ens ha costat lo seu.
Be dema seguirem investigant per aqui i ja us ho explicarem.
Per cert aqui no plou , fa bastanta calda!
PD Colletaires nosaltres tambe us trobem a faltar!
Paivi, on us veu allotjar a Hampi? ja que tot esta tant ple estem pensant en reservar per la primera nit.

Reserva de Wayanad

Hola gentada! com varem dir vam anar a fer un petit safari durant el qual nomes vam veure cervols (una pila), andiots, elefants domestics, ocells, papallones i granotes... ni rastre de tigres... aixo si duiem un guia que era com un segell. Aqui a la India els encanten el segells, t'en posen per tot... i el guia era el mateix, pagar-lo i prou, ni tansola parlava angles!
Despres vam anar a unes coves. Mare meva! hi havia mitja India fent cua! fent cua es un dir que vol dir intentant ser els primers costi el que costi, total per arribar i seure 2 hores... Al costat de les coves hi havia una muntanya pero nomes en Jordi va fer el cim. I un nano es va fumer una nata que feia passar les ganes d'intentar-ho.
De cami cap a casa vam passar per camps d'arros, de platans, de te i de cafe per anar a unes cascades amb una pila d'indis en remull.
Diumenge vam anar d'excursio a una zona on hi ha molts brassos de riu junts, ens vam mullar fins l'entrecuix pero va ser divertit i refrescant. El bosc era molt maco amb una pila d'arbres i bambus gegants. Despres vam anar a un temple al costat d'un rierol sagrat on tambe tiren cendres de difunts. Hi vam anar amb un nano que es deia Jijo que despres ens va portar a veure el seu capella i la seva esglesia, on ens van convidar a te amb llimona. I a casa seva, on com no la seva pobre mare ens va donar yuca, pica-pica, platans, jack fruit, coco, cafe... ens van cebar de valent. Eren encantadors!! Tambe evidentment van venir els veins a veure qui erem i que feiem.