Etiquetes

índia (21) Nord (18) sud (4) Darjeeling (3) Momo team (3) Sikkim (3) Agra (2) Finlàndia (2) Kajuraho (2) Orchha (2) Pushkar (2) Rajastan (2) wayanad (2) Bangalore (1) Dharamsala (1) Estonia (1) Jaipur (1) Punjab (1) Tamil Nadu (1) Varanassi (1) anantapur (1) hampi (1)

dilluns, 12 de maig del 2008

Mysore

I aquest mati hem marxat amb bus cap a Mysore. Al bus hem conegut uns tibetans simptics que viuen a Mumbai, i en Jordi ha dormit a sobre un indi que cantava fins arribar a Mysore. Trobar un hotel ha estat una odissea pq els indis estan de vacances i sembla que tots han decidit de venir aqui. Pero finalment n'hem trobat un de decent, i hem pogut deixar les coses per anar a dinar. Per variar ens hem atipat com animals......
A la tarda hem visitat el palau del maharaja. Que es senzillet gens recarregat... si osti! i ens hem fet una pila de fotos amb families indies.
Mysore es bastant gran, almenys pel que estem acostumats, hi ha milers de botigues de roba (potser cauran uns saris?) i moltes rotondes pero pocs internets, per trobar aquest ens ha costat lo seu.
Be dema seguirem investigant per aqui i ja us ho explicarem.
Per cert aqui no plou , fa bastanta calda!
PD Colletaires nosaltres tambe us trobem a faltar!
Paivi, on us veu allotjar a Hampi? ja que tot esta tant ple estem pensant en reservar per la primera nit.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola k tal ?

Ja veiem k us ho passeu molt bé i ben fet k feu... DISFRUTEU !!!
Aquí Olot plou des de dijous passat, els rius van plens ( en general a tot Catalunya)

petons

lluís i eva

Angel ha dit...

Hola xatos, com va? Alba moltes felicitats, es una mica tard però no hi he sigut en tot el dia, espero que hagis passat un bon dia del teu sant.Molts petons i abraçades x tots dos.Mare