Etiquetes

índia (21) Nord (18) sud (4) Darjeeling (3) Momo team (3) Sikkim (3) Agra (2) Finlàndia (2) Kajuraho (2) Orchha (2) Pushkar (2) Rajastan (2) wayanad (2) Bangalore (1) Dharamsala (1) Estonia (1) Jaipur (1) Punjab (1) Tamil Nadu (1) Varanassi (1) anantapur (1) hampi (1)

diumenge, 20 d’abril del 2008

Sikkim: Gangtok i Llac Tsomgo

A que esteu flipant? Si !! encara que no ho sembli estem a la India, pero a 3750 metres d'alsada i a nomes 17 km del Tibet!!!

Be, ara som a Gangtok, capital del Sikkim. Sikkim es com Andorra: un petit estat lliure d'impostos pero car pels turistes, on la gent del sud va a comprar alcohol, i amb moltes botigues i agencies de viatges que ofereixen trekkings i esports d'aventura.

Vam arribar ahir amb un jeep compartit amb en Bruce i la Diane, i 7 bengalesos. Al vespre vam coneixer en Claudio, un napolita que ens va ensenyar la quew sembla la millor Guesthouse i que a mes te la millor agencia de viatges, segons la LP. Alla mateix vam reservar l'excursio d'avui al Llac Tsomgo (Changu pels natius) que esta a tocar de l'Himalaia i a 3750 metres. Quina fresqueta!! I quina sorpresa tanta neu!!! Sort que lloguen unes katiuskes monissimes per nomes 20 rs (les nostres GoreTex encara estan ofeses).

I aqui hi hem trobat uns yaks amb unes bones perruques. Es veu que els yaks autentics viuen al Tibet, i que aquests de sikkim son un hibrid de yak i vaca.

A la vora del yak families sherpes hi han montat uns xiringuitos on ens hem fotut les botes de momos. Per cert que ahir ens van ensenyar a fer-ne, ja els provareu.

I ens aquests moments encara no sabem que farem dema... amb els californians haviem pensat d'anar a l'oest, pero ara ha sortit l'oportunitat d'anar al nord que es mes verge, amb en Claudio. I ho hem d'acabar de decidir. Be, hem quedat per sopar tots 5 i fer una reunio de campanya, jejeje.

Tambe hem d'arreglar d'una vegada el tema bitllets d'avio!! Que Tamil Nadu cada vegada es va escursant mes!! I tenim ganes de veure les nenes!

Apa, no sigueu mandrosos i continueu escrivint-nos que una de les nostres emocions quan es fa fosc es saber quants comentaris hi haura al blog! Ens animen!

PD: Marc agafa el meu cotxe si t'has quedat sense!!