Etiquetes

índia (21) Nord (18) sud (4) Darjeeling (3) Momo team (3) Sikkim (3) Agra (2) Finlàndia (2) Kajuraho (2) Orchha (2) Pushkar (2) Rajastan (2) wayanad (2) Bangalore (1) Dharamsala (1) Estonia (1) Jaipur (1) Punjab (1) Tamil Nadu (1) Varanassi (1) anantapur (1) hampi (1)

diumenge, 20 d’abril del 2008

Sikkim: Gangtok i Llac Tsomgo

A que esteu flipant? Si !! encara que no ho sembli estem a la India, pero a 3750 metres d'alsada i a nomes 17 km del Tibet!!!

Be, ara som a Gangtok, capital del Sikkim. Sikkim es com Andorra: un petit estat lliure d'impostos pero car pels turistes, on la gent del sud va a comprar alcohol, i amb moltes botigues i agencies de viatges que ofereixen trekkings i esports d'aventura.

Vam arribar ahir amb un jeep compartit amb en Bruce i la Diane, i 7 bengalesos. Al vespre vam coneixer en Claudio, un napolita que ens va ensenyar la quew sembla la millor Guesthouse i que a mes te la millor agencia de viatges, segons la LP. Alla mateix vam reservar l'excursio d'avui al Llac Tsomgo (Changu pels natius) que esta a tocar de l'Himalaia i a 3750 metres. Quina fresqueta!! I quina sorpresa tanta neu!!! Sort que lloguen unes katiuskes monissimes per nomes 20 rs (les nostres GoreTex encara estan ofeses).

I aqui hi hem trobat uns yaks amb unes bones perruques. Es veu que els yaks autentics viuen al Tibet, i que aquests de sikkim son un hibrid de yak i vaca.

A la vora del yak families sherpes hi han montat uns xiringuitos on ens hem fotut les botes de momos. Per cert que ahir ens van ensenyar a fer-ne, ja els provareu.

I ens aquests moments encara no sabem que farem dema... amb els californians haviem pensat d'anar a l'oest, pero ara ha sortit l'oportunitat d'anar al nord que es mes verge, amb en Claudio. I ho hem d'acabar de decidir. Be, hem quedat per sopar tots 5 i fer una reunio de campanya, jejeje.

Tambe hem d'arreglar d'una vegada el tema bitllets d'avio!! Que Tamil Nadu cada vegada es va escursant mes!! I tenim ganes de veure les nenes!

Apa, no sigueu mandrosos i continueu escrivint-nos que una de les nostres emocions quan es fa fosc es saber quants comentaris hi haura al blog! Ens animen!

PD: Marc agafa el meu cotxe si t'has quedat sense!!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé, és el primer comentari que us deixo, no tinc vergonya, perquè ja fa moooolts dies que sou fora, però la veritat és que no em connecto tant com caldria per seguir-vos bé la pista. No us preocupeu que els de Terrassa continuem al seu lloc (algú s'ha de quedar treballant!!! ;-)), i us esperarem amb els braços oberts per fer un soparet indi-català. Les fotos genials, sou uns cracks fent-les i penjant-les amb aquesta rapidesa, aquest viatge segur que no l'oblidareu mai. Sou uns valents i us admiro molt.
Molts petons
elisa mallofre

Angel ha dit...

Hola fills! quin paisatge tan diferent! M'en alegro que tb feu amics occidentals no fos que us integressiu tant amb els del pais que us volguessiu quedar! es broma però es que us enyoro molt. pel Marc no patiu que l'asseguradora n'hi ha deixat un que ja el voldria per sempre.Avui com que estan els grans comerços oberts han acabat de comprar-se mobles i altres estris i ara estan atrafegats montant.Petons.Mare.

Xevi ha dit...

Ei gent!! vaia sorpresa, ara amb neu?? si esk neu d'un extrem a un altre. Tantu els refredats...

K wapa la vaca-cabra, jajajaeunido kines fotos tan wapes rekors d'Olot!

Angel ha dit...

ey! que se us han gelat les ganes d'escriure o que? nosaltres tambe esperem amb impaciencia les vostres noticies, aixi que animeuvos. Molts petons.Mare

Angel ha dit...

Hola JORDI, felicitats! que passis un bon dia del teu sant.Recorda'm quan tornis que et dec un ptonàs.Ja teniu esperant-vos els llibres, la rosa no perque es pansiria.Una abraçada molt forta de la mare i el pare.

Anònim ha dit...

Wuau!! quin canvi del calorazo d´avans a la neu de Sikkim...Ses fotos precioses, m´encantaria estar alli amb valtros menjant momos........mmmmmmmmmmmmmm que bons!!
Vos escric poquet perque aqui a eivissa encara no ha arribat be aixo del internete! Xitos i segiu contant cosetes. Monsina

Anònim ha dit...

Felicitats jordi!

Anònim ha dit...

moltesssssssssssssssssss felicitats jordi,si jo fes aquest viatje ya no tornaria!aquest paisatje es alucinant.petons

Anònim ha dit...

Jordi moltes felicitas, aquest anivarsari si que el recordaras tota la vida,esteu fent un viatje magnific els paisatges fabulossus.
Mentras vosaltres esteu amb els indis, nosaltres estem aqui fent com Sant Jordi matan la araña (Drac)molts petons, els avis.

Marc ha dit...

Eiii!!
Felicitats Jordi!
I merci per les felicitacions i per l'interes en lo del cotxe.
Que guapos els paisatges i tot, espero que no passeu massa fred, jeje.
Bueno, que vaigi molt bé, cosa que no dubto pas, perque veient les fotos...
Una abraçada i fins aviat!

PD: Lo del cotxe de moment tinc el de l'asseguradora, si el necessités ja l'agafaria, pero merci.

Unknown ha dit...

Guapus!!!!!! estic impressionat!!!! però si també he anat a Noruega!!!!!! Sento no haver escrit fins ara.. no he tingut correu g-mail (jeje).. fins ara... Se us veu molt bé!!!! quina enveja!!!!
Disfruteu molt i molt!!!
un petonàs!!!!

Unknown ha dit...

Per cert JOrdi, MOLTES FELICITATS!!!!

Unknown ha dit...

EEEEIIIIIIIII!!!!!!!!!!!
Quina passada!!això que feu és genial!!les fotos són una passada, la veritat és que molaria ser-hi. és el primer cop que escric en un bloq suposo que funcionarà.
Ei, sopar, fotos i farra a Anglès a la tornada és d'obligació, si o no?? vinga va això està fet!!

Molta sort i fins aviat!!! Dídac