Etiquetes

índia (21) Nord (18) sud (4) Darjeeling (3) Momo team (3) Sikkim (3) Agra (2) Finlàndia (2) Kajuraho (2) Orchha (2) Pushkar (2) Rajastan (2) wayanad (2) Bangalore (1) Dharamsala (1) Estonia (1) Jaipur (1) Punjab (1) Tamil Nadu (1) Varanassi (1) anantapur (1) hampi (1)

dimecres, 21 de maig del 2008

Hampi, calor entre runes


Hampi son les sequeles del que va ser una gran civilitzacio amb mes de 500 mil habitants fa 600 anys. Despres com sol passar per aqui els musulmans van arrambar amb tot. El que queda es un poblet molt turistic amb un paisatge impressionant i una pila de runes i temples, alguns amb mes sort que d'altres (n'hi ha que es una pena com n'estan de mal conservats). Fins i tot algus pobres s'han construit les seves cases aprofitant antics murs de la vella Hampi.

Vam arribar dilluns al mat'i amb un tren nocturn on vam dormir com a reis, i es que no quedaven bitllets de trecera classe ni SL i vam venir en segona!! Com es nota que s'esta acabant el viatge, ara ens els gastem amb una alegria!!


Ens hem instalat en una guesthouse fora del poble, a l'altre canto de riu. Amb unes cabanes amb balanci-gronxador, un restaurant haima on fan pizzes i tenen nutella!!! i unes vistes impressionants. L'unica pega es que per arribar-hi depenem d'una barca propietat d'un nen maquiavelic i terrorista.
Tal com ens van dir el Morato i la Susana Garcia ahir vam dinar al Mango Tree i vem comprar elefantets al nen del cami.

Tambe hem visitat els monuments principals de Hampi, un vespre vam pujar a un temple de Hanuman a dalt d'una muntanya i pel cami ens vam haver de defensar d'una colla de micos del cul vermell... I aquest mati hem anat amb l'Ana a fer una excursio en bici fins les runes d'Anegondi que ni a verano azul. Pare estaries content! hi havia una pujada gegant i l'Alba ha estat l'unica que no ha baixat de la bici!!!
Dema si tot va be tirarem cap a Anantapur, a la Fundacio Vicens Ferrer.