Etiquetes

índia (21) Nord (18) sud (4) Darjeeling (3) Momo team (3) Sikkim (3) Agra (2) Finlàndia (2) Kajuraho (2) Orchha (2) Pushkar (2) Rajastan (2) wayanad (2) Bangalore (1) Dharamsala (1) Estonia (1) Jaipur (1) Punjab (1) Tamil Nadu (1) Varanassi (1) anantapur (1) hampi (1)

dilluns, 31 de març del 2008

Pushkar 2: gandulejant

Hola! Encara som a Pushkar, l'ambient d'aquest poble convida a gandulejar, i despres del trote que portem no ens hi hem resistit. Ens hem llevat a tres quarts de 10 !! tot un record, fins i tot hem sortit de l'hotel amb cara de vergonya, i ens hem incat un esmorzar com deu mana (bufet lliure) a base de iogurt (no ben be pero s'hi assembla,es diu curd) crispi, fruita, xoco, creps, formatge fresc i te. Mmmmmmmm!! ara enteneu l'embaras? i per menys d'un euro!!!
Amb la panxa plenota hem anat vorejant el llac, pero pq no hi hagues perill de cremar les calories, hem anat parant a cada ghat. A llegir, a xerrar amb algun indi, a regatejar amb algun botiguer... fins a arribar al temple de Brahma on no hem entrat pq portavem motxilla, ja hi entrarem dema, no hi ha pressa a la India... i basicament em sembla que no hem fet res mes que passejar.
Ah si! hem comprat els bitllets per Agra, s'acosta el Taj... pero com que hi havia massa llista d'esera pel tren els hem comprat amb autobus. Fins aqui sembla tot normal. Pero no!!!! pq es un autobus amb llitera de matrimoni !!!!!!!!! Helena resulta que ja estava inventada i la tenien a la India dins d'un autobus!!!!!!!!! No ens podem imaginar com deu ser. Pero clar, no ens podia quedar per tastar cap mitja de transport, aixi que ja us ho explicarem.
Jo no m'en faig a la ideia ni de com deu ser una individuel.
PD les fotos estan desordenades per un embolic de tarjetes i cameres, ja ens perdonareu