Etiquetes

índia (21) Nord (18) sud (4) Darjeeling (3) Momo team (3) Sikkim (3) Agra (2) Finlàndia (2) Kajuraho (2) Orchha (2) Pushkar (2) Rajastan (2) wayanad (2) Bangalore (1) Dharamsala (1) Estonia (1) Jaipur (1) Punjab (1) Tamil Nadu (1) Varanassi (1) anantapur (1) hampi (1)

dijous, 8 de maig del 2008

Bakwaters

Hola gentada!
Avui hem fet una passejada pels Bakwaters, que son unes llengues de mar que entren a la terra. Total un dia de relax assegudets a l'ombra de la barca i veient passar la vida, pescadors, teixidores de corda de coco, mes pescadors... Tambe hem anat a una mena de fabrica on fan guix amb closques de petxines. Pero no estaven treballant, que raro.
I sorprenentment no hem passat gens de calor, entre la brisa i l'ombreta hem estat la mar de be. A Kochi hi hem arribat cap a les 6 que ja no feia xafogor. Pero es l'hora dels mosquits! Estem ben fotuts. No se que passa en aquesta ciutat que n'esta plena.
A part de panxing hem continuat la nostra tecnica de regateo per aconseguir descomptes per l'excusrsio i tambe pq dema marxem cap a la reserva de Wayanad. Aixi que si no escrivim en uns quants dies no us preocupeu! Sera el vostre torn jejeje.