Etiquetes

índia (21) Nord (18) sud (4) Darjeeling (3) Momo team (3) Sikkim (3) Agra (2) Finlàndia (2) Kajuraho (2) Orchha (2) Pushkar (2) Rajastan (2) wayanad (2) Bangalore (1) Dharamsala (1) Estonia (1) Jaipur (1) Punjab (1) Tamil Nadu (1) Varanassi (1) anantapur (1) hampi (1)

dissabte, 3 de maig del 2008

De Darjeeling cap al sud!!!

Per fi ens hem decidit... ahir estavem ben convensuts de tirar cap als pobles que ens va recomanar en Piero i fer algun trekking. Pero plou, i no sembla que el temps hagi de millorar ja que s'acosta l'epoca del monzo. Aixi que agafem aire i decidim tirar cap a Kerala. Hem estat compartant temperatures a accuweather (q per qui no ho sapiga es una pagina on pots mirar la previsio del temps arreu del mon) i no fa pas mes calor que a Varanasi o Delhi. Tamil Nadu queda descartat per temps i temperatures, pero Tat si tenim temps al final del viatge farem una escapadeta a veure l'Anthony.
Ara ens queda aconseguir bitllets, gravar cds, enviar algun paquet per correu amb les coses d'hivern i algunes compres, enviar un paquet de llibres a l'escola de Kecheopalri ...

Ja veurem si ens en sortim!!