Etiquetes

índia (21) Nord (18) sud (4) Darjeeling (3) Momo team (3) Sikkim (3) Agra (2) Finlàndia (2) Kajuraho (2) Orchha (2) Pushkar (2) Rajastan (2) wayanad (2) Bangalore (1) Dharamsala (1) Estonia (1) Jaipur (1) Punjab (1) Tamil Nadu (1) Varanassi (1) anantapur (1) hampi (1)

divendres, 14 de març del 2008

Adeu familia Saggi

Hola !!!
Abans que res ja se que falten les fotos de molts dies pero hem tingut algun problemilla tecnic amb apadgon inclos.
Per cert frikis satorres, fcesc, judit o qui sigui. Teniu alguna proposta per posar les fotos d'una manera mes sensata que aquesta tira interminable??
Ui que l'internetero em diu que nomes tenim 10 minutes!!! Hurry up!

Doncs aixo, que amb molta peneta ens hem acmiadat de la nostra familia adoptiva que tant be ens ha tractat. I quin greu ara que els nens ja ens cdonsideraven de la familia!!! Ahir ens van fer una festa sorpresa i tot, i ens van mplir de regals.

Per cert que abans d'anar-nos-es ens han batejat amb noms sikh, ara som l'Arsh Kaur i en Jassa Singh. Pero els nens ens diuen didi (germana gran) i badhi (germa gran) que es mes facil.

Avui doncs, hem agafat un bus forsa atrotinat pero que no s'ens ha fet gens pesat per l'espectacle que suposava el paissatge de la vall del kangra i els micos de cul vermell.

Ara som a McLeod Ganj, el poble de la falda de l'Himalaya que acuill als refugiats tibetans, entre ells el dalai lama. Nmes arribar hem topat amb una mani en contra dels JJOO de Peki. Pero no patiu, super pacifica a l'estil budista amb espelmetes.

El que ens xoca es que despres de 10 dies sense veure occidentals aqui n'hi ha bastants.

Apap, abans que ens facin fora ens despedim.