Etiquetes

índia (21) Nord (18) sud (4) Darjeeling (3) Momo team (3) Sikkim (3) Agra (2) Finlàndia (2) Kajuraho (2) Orchha (2) Pushkar (2) Rajastan (2) wayanad (2) Bangalore (1) Dharamsala (1) Estonia (1) Jaipur (1) Punjab (1) Tamil Nadu (1) Varanassi (1) anantapur (1) hampi (1)

diumenge, 6 d’abril del 2008

Encara a Orchha

Doncs, si, encara som a Orchha degut a un petit contratemps en forma de diarrea. Agradable, en Jordi te una gastroenteritis de campionat que fa impossible plantejar-se agafar un bus per anar a Kajuraho. Pero ara sembla que es va recuperant, i si un bus no, potser dema podem agafar un taxi cap alla.
Pq l’altre broma es que se’ns estan acabant els calerons en efectiu i en aquest poble no hi ha caixer!!!! De tota manera tenim uns travels cheks de quan vem anar a Mali i Senegal que potser trobem qui ens canvii.
I si no, l’amable cuiner-amo-cambrer del restaurantet que sempre anem segur que ens continua alimentant pq es veu un tros de pa, i avui estava tot trist de saber que en Jordi estava malalt. De fet, mai aconseguim passer desapercebuts, pero tothom es molt amable.

Mentre no anem a un poble mes gran, pero, impossible penjar cap foto, pq aqui la conexio aniria mes rapid si un walla portes les lletres a peu fins a casa vostra!!! Ara mateix se m’acaba d’esborrar un mail per confirmar que ja tenim bitllets per fer la maratoniana ruta de les odes, que consisteix en assistir el 19 de setembre a la de la Maria a Cadiz i el 20 a la de la Monsina a Eivissa. Si a algu se li acut casar-se el 21 de setembre el matem!!!!

Ravaleres, nosaltres l’unic que hem trobat a faltar es uns cortis nasals, sobretot amb la teva atopia Carol. La mosquitera la vem llensar ja fa setmanes, nomes feia nosa. De roba porteu-ne poqueta pq aqui segur que en voleu comprar, nosaltres ja n’hem fet un primer enviament per correu cap a Terrassa que amb sort arribara despres que nosaltres.
Potser arrivem abans que vosaltres si definitivament desistim de Sikim, pero encara dubtem. QUan passi la GEA i tinguem les coses mes clares us avisem.

Un peto molt gran a tothom i felicitats pel pis Marc i Laura!!