Etiquetes

índia (21) Nord (18) sud (4) Darjeeling (3) Momo team (3) Sikkim (3) Agra (2) Finlàndia (2) Kajuraho (2) Orchha (2) Pushkar (2) Rajastan (2) wayanad (2) Bangalore (1) Dharamsala (1) Estonia (1) Jaipur (1) Punjab (1) Tamil Nadu (1) Varanassi (1) anantapur (1) hampi (1)

divendres, 28 de març del 2008

Delhi

Aquest mati hem deixat la fresca i mistica malgrat molt turistica Rishikesh per agafar un tren cap a Delhi. De fet no teniem intencio d'anar a Delhi pero els trens cap a Jaipur des de Haridwar estaven plens fins el 31.
La part entranyable del dia ha comensat a l'estacio de tren on hem conegut un senyor amb forma de tortuga (pobrot te una caixa toracica que li serveix de ben poc, i les passa magres) que ens ha fet molt agradable l'espera. Era cuiner com en Jordi, deia, pero tenia familia per tot el mon Espanya, Dubai, USA, i ell deu ni do el que havia trepitjat. Ens ha explicat una pila de coses i ens ha convidat a casa seva a Mumbai. Llastima que no hi podrem anar.
Al tren hem fet un altre amigot, que tamb'e feia temps que havia passat dels 60, aquest era enginyer, pero no era tant entranyable, tot i ser molt simpatic.
Potser us sembla extrany que la gent vingui a parlar amb nosaltres perque si, pero encara sorpren mes els que ens demanen si es poden fer fotos amb nosaltres per ensenyar-les als seus parents i dir que som amics. No els coneixem de res, pero sembla que pensen que els donara catxe, com si fossim famosos o algo.

Delhi es una ciutat gran i plena de gent, cotxes, rikshaws, motos, vaques... la veritat, de moment es el que menys ens ha agradat de la India. La visita al Fort vermell ha estat be per omplir la tarda, pero no ens sap gens de greu de marxar dema de bon mati cap a Jaipur.
Marcot ens estem plantejant Pushkar, merci. Millor que Jodhpur doncs?

Petonots a tots, ara intentarem penjar fotos que als ultims ordinadors no es podia.