Etiquetes

índia (21) Nord (18) sud (4) Darjeeling (3) Momo team (3) Sikkim (3) Agra (2) Finlàndia (2) Kajuraho (2) Orchha (2) Pushkar (2) Rajastan (2) wayanad (2) Bangalore (1) Dharamsala (1) Estonia (1) Jaipur (1) Punjab (1) Tamil Nadu (1) Varanassi (1) anantapur (1) hampi (1)

dissabte, 31 de maig del 2008

Aribem a Banglore amb el monzo!!

Ostres!!! semblava que mai arribariem a Bangalore. L'Antony es un sol, pero el seu vei en Murga es un liante de mucho cuidado. El nom deu ser mes pq fa la murga que pels Guix i Murga...
Aquest amti despres de uns quants malentesos hem aconseguit sortir cap a Bangalore, tot i amb 2 hores de retard i un xofer a qui hem hagut de pagar el dinar pq pares una estona.
La carretera estava prou be tenint en compte que era una autopista de peatge pero amb velocitat maxima 50km/h !!

Hem arribat a Bangalore amb un cel griiiis que poc despres s'ha convertit en aigua. Ja tenim aqui el monzo. No hem llepat pels pels!!
Martona tu no te n'escapes, espero que a Gokarna fagi sol. Per cert li hem deixat la farmaciola i el llibre dels trens a l'Antony.
Tot i la pluja ens en hem anat a mirar saris a la zona fashion de Bangalore. I aquesta nit pensem fer un bon sopar per celebrar que es la penultima.

Ens veiem aviat! Ah! les fotos dema.