Etiquetes

índia (21) Nord (18) sud (4) Darjeeling (3) Momo team (3) Sikkim (3) Agra (2) Finlàndia (2) Kajuraho (2) Orchha (2) Pushkar (2) Rajastan (2) wayanad (2) Bangalore (1) Dharamsala (1) Estonia (1) Jaipur (1) Punjab (1) Tamil Nadu (1) Varanassi (1) anantapur (1) hampi (1)

dissabte, 31 de maig del 2008

Aribem a Banglore amb el monzo!!

Ostres!!! semblava que mai arribariem a Bangalore. L'Antony es un sol, pero el seu vei en Murga es un liante de mucho cuidado. El nom deu ser mes pq fa la murga que pels Guix i Murga...
Aquest amti despres de uns quants malentesos hem aconseguit sortir cap a Bangalore, tot i amb 2 hores de retard i un xofer a qui hem hagut de pagar el dinar pq pares una estona.
La carretera estava prou be tenint en compte que era una autopista de peatge pero amb velocitat maxima 50km/h !!

Hem arribat a Bangalore amb un cel griiiis que poc despres s'ha convertit en aigua. Ja tenim aqui el monzo. No hem llepat pels pels!!
Martona tu no te n'escapes, espero que a Gokarna fagi sol. Per cert li hem deixat la farmaciola i el llibre dels trens a l'Antony.
Tot i la pluja ens en hem anat a mirar saris a la zona fashion de Bangalore. I aquesta nit pensem fer un bon sopar per celebrar que es la penultima.

Ens veiem aviat! Ah! les fotos dema.

5 comentaris:

Angel ha dit...

Hola suposo que a hores d'ara ja haureu fet el bon sopar i estareu dormint, aixi que per demà bona ultima estada i bon viatge. Us estarem esperant.Una abraçada.Mare. PD-El monzó deu ser pq us aneu ambientant.

Anònim ha dit...

Bones cracks...Hem penso que demà ja esteu de tornada...nomes dir-vos que hem disfrutat molt amb la vosta aventurilla i que a vore si montem un soparet perque ens expliqueu això de la filosofia india i el desarraigament material....Bon viatge i gracies pel blog...simplement genial!

alfix ha dit...

Ei,
jo vull felicitar-vos pel blog que heu anat fent. Una fantàstica idea i una autèntica 'currada'. A part de mantenir a tothom informat i entretenir-nos amb les vostres aventures, heu creat un autèntic diari que de segur quedarà com un record mes d'aquest viatge. En fi, un exemple a seguir!

Ens veiem a la tornada

Alfons

lluís i eva ha dit...

Ei makus!
Ja s'ha acabat l'aventura suposo!
Des dels primers dies hem estat seguint el vostre viatge i chapeau... ha valgut la pena !!!
Moltes felicitats per les bones explicacions i les grans imatges amb les quals ens heu obsequiat.
fins aviat craks !!!

Anònim ha dit...

Hola bixus!!! Kines ganes de parlar amb valtros i que mos conteu tot lo que vos a pasat!! kines fotos mes chulisimes!!!
xitosssss...ja vos cridare. monsina