Etiquetes

índia (21) Nord (18) sud (4) Darjeeling (3) Momo team (3) Sikkim (3) Agra (2) Finlàndia (2) Kajuraho (2) Orchha (2) Pushkar (2) Rajastan (2) wayanad (2) Bangalore (1) Dharamsala (1) Estonia (1) Jaipur (1) Punjab (1) Tamil Nadu (1) Varanassi (1) anantapur (1) hampi (1)

divendres, 30 de maig del 2008

Last day in the paradise


Be, ara si que aixo es va acabant. Avui ens han deixat una moped per anar d'excursio al Cocodrile Bank que es com una mena de zoo on nomes hi ha reptils. Punyeta amb els cocodrils... n'hi ha que dius o esta mort o es una replica pero aixo viu no ho es pas. I al cap de 20 minuts d'estar quiet amb la boca oberta i els ulls plens de fullaraca per dissimular va i s'activa!! Osti!! que nosaltres el donavem per inutil i erem capassos d'acostar-nos-hi!! I corren rapid, eh? Les tortugues mes mones elles.


Ara ja sabem conduir per l'esquerra, amb quatre ulls i pitant a tot el que veiem, jejeje!!


Despres hem anat a Tiger Cave, que es una mena de temple-cova dedicat a Shiva on hem trobat unes families molt simpatiques que ens han convidat a compartir el seu dinar picnic. Pero nosaltres haviem quedat amb l'Antony per dinar gambes. Mmmm!


Despres de dinar hem tornat a agafar la moped per anar a l'Eagle Temple que es diu aixi pq segons la llegenda dues aguiles hi arriben volant des de Varanasi cada tarda. Nosaltres les aguiles no les hem vist pero si unes vistes precioses des del temple, que per variar esta dalt d'una muntanya i per arribar-hi has de pujar 550 esglaons descals.


Be, les millors fotos les penjarem dema des de Bangalore pq ens hem deixat la targeta de la reflex a casa.


Marta i Fran, ja li hem dit a l'Antony que l'anireu a veure. Ja et dira ell on hem dormit pq era a casa d'una familia al costat del seu restaurant, una habitacio de conya per nomes 150 Rs. Ai com ens costara tornar als preus de Barcelona!!!


PD queda poquet pero aquest encara no es l'ultim capitol.


Els qui no heu rebut la postal, paciencia que a palacio las cosas van despacio.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Jordi i Alba, no se si amb coneixes soc en Jordi Reixach el teu cosi, ja veig que esteu be, tu jordi molt diferent amb la barba de tots el dies, de estar aqui, ja ser que torneu i no he dit res fins avui pero m'han passat els dies volant.
Apa fins aviat, i ja ens veurem.

Angel ha dit...

Hola fills!No us entretinc gaire pq pugueu aprofitar fins al ultim moment.Molts petons.Mare