Etiquetes

índia (21) Nord (18) sud (4) Darjeeling (3) Momo team (3) Sikkim (3) Agra (2) Finlàndia (2) Kajuraho (2) Orchha (2) Pushkar (2) Rajastan (2) wayanad (2) Bangalore (1) Dharamsala (1) Estonia (1) Jaipur (1) Punjab (1) Tamil Nadu (1) Varanassi (1) anantapur (1) hampi (1)

dimecres, 28 de maig del 2008

Ultims dies de relax a Mahabalipuram


Que be que les postals arribin! Nosaltres estem tristons pq aixo ja s'acaba i pq no hem pogut quedar amb la Martas i en Fran... ho estem superant a base de pedres i de peixet. Avui hem vist el Templo de la Orilla, i els 5 rathas que son 5 temples amb forma de carro cadascun d'un estil diferent que representen a Durga, Shiva, Vishnu, el deu del sol, i Indra el de la pluja. Tambe hem vist altres monuments de refilon, que dema visitarem mes a fons, avui la calor era massa. Com per exemple la bola de mantega de Krishna que es veu que a mes de ser un faldiller tambe era molt golut.
De passada hem comprat algunes pedres i un avi ens ha timat amb una pintura... no tenim remei, amb els iaios mai regategem prou.
Marc, si no trobem un Shiva guapo serveix un Ganesh? es un deu gras amb cap d'elefant i ballari, potser es massa folcloric...

Ja ho veieu per superar la pena del final estem fonent els estalvis! Pero quan tornem tenim pensat apretar-nos el cinturo ja us ho explicarem.

Per cert ens fan molta ilusio aquests soparets tan bons que ens esperen!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Alba, qui és aquest senyor que tens al costat a la foto?? Sembla Sant Josep!! No serà pas en Jordi??

He dit

Antoniu

Anònim ha dit...

Hola nois!

Jo des dels problemes tècnics que no m'havia conectat, però així avui m'he posat les botes amb les 3 últimes cròniques... Disfruteu motl que això s'acaba!!! (
Per no ser menys, també us prepararem un bon soparet al carrer Topete quan volgueu!)
Petonets!
Laia

lluís i eva ha dit...

Ei gent !
molt bona akesta foto!!!
kuan no portis barba et faltarà quelcom jejeje
petons,

Angel ha dit...

Hola xatos! No esteu tristos pq heu de tornar que aqui tenim moltes ganes d'abraçar-vos i veure-us de debó.Per cert les tietes no n'han rebut de postal.Disfruteu molt aquests ultims dies però torneu aviat que hem feu molta falta.Us estimo.Mare.