Etiquetes

índia (21) Nord (18) sud (4) Darjeeling (3) Momo team (3) Sikkim (3) Agra (2) Finlàndia (2) Kajuraho (2) Orchha (2) Pushkar (2) Rajastan (2) wayanad (2) Bangalore (1) Dharamsala (1) Estonia (1) Jaipur (1) Punjab (1) Tamil Nadu (1) Varanassi (1) anantapur (1) hampi (1)

dimarts, 27 de maig del 2008

Mahabalipuram

Despres d'un viatge amb bus horroros (15 hores, canvis de bus, roda punxada, retortijon, cagarrines de les fines...) vem arribar a Chennai sense coratge per mes busos. De debo que no podia ser... aixi que vam agafar un rikxaw cap a Mahabalipuram.
Marta ens sap molt greu no veure-us pero no podem arribar a Gokarna.
Tat, estem amb l'Antony, tot i que de moment ens hem pogut veure poc, per motius justificats que no venen al cas, n'estem molt contents. Ens estan cuidant moooolt rebe! Marta i Fran seria genial si poguessiu venir aqui o a Bangalore. Pero si no es pot ho entenem.
Mahabalipuram es un poblet de platja que ara esta fora de temporada que vol dir que nomes el compartim amb pescadors i escultors, que n'esta ple. Tambe hi ha temples molt interessants i un banc de cocodrils. Fa molta calor pero amb l'airet de la platja es passa be. I l'aigua esta bonissima!!
Sembla que aquesta sera la nostra ultima excursio abans de Bangalore, el nostre punt de partida. Encara ens queden uns quants dies per disfrutar, pero.
Namaste!
PD: s'ha acabat la vida vegetariana, ens estem atiborrant de marisc!!!

PD2: GRACIES MARC PER SOLUCIONAR-NOS ELS PROBLEMES TECNICS, JEJEJE

4 comentaris:

Anònim ha dit...

hola barbut, ja em rebut la postal. records a l'alba de part de tots els de cal soc. gracies

Angel ha dit...

Hola macos! I es clar que us llegim el que passa es que com que vau dir que no us podieu conectar pensavem que no ens podrieu llegir.Tothom està rebent les postals i estan molt contents, especialment la yaya.Be, aprofiteu molt el final i rebeu molts petons dels pares.

Unknown ha dit...

Hola nois!!!flipo molt amb les vostres fotos esteu fets uns artistes merci per la postal ens ha fet molta il.lusió. Molts records de la Maria. Ei, quan torneu? és per anar preparant la teca. Vinga, a disfrutar-ho, fins aviat!!
Dídac

Anònim ha dit...

Ei!!! Quines fotos més xules!!
Igual que en Didac, la colleta també us està preparant un bon tec (pa amb tomata, buti, entrecot, cansalada, mongetes, allioli, un bon vinet....), res, només us volia fer la boca aigua i fer més portable la tornada.

A reveure.

Antoniu (he dit)