Etiquetes

índia (21) Nord (18) sud (4) Darjeeling (3) Momo team (3) Sikkim (3) Agra (2) Finlàndia (2) Kajuraho (2) Orchha (2) Pushkar (2) Rajastan (2) wayanad (2) Bangalore (1) Dharamsala (1) Estonia (1) Jaipur (1) Punjab (1) Tamil Nadu (1) Varanassi (1) anantapur (1) hampi (1)

dissabte, 3 de maig del 2008

De Darjeeling cap al sud!!!

Per fi ens hem decidit... ahir estavem ben convensuts de tirar cap als pobles que ens va recomanar en Piero i fer algun trekking. Pero plou, i no sembla que el temps hagi de millorar ja que s'acosta l'epoca del monzo. Aixi que agafem aire i decidim tirar cap a Kerala. Hem estat compartant temperatures a accuweather (q per qui no ho sapiga es una pagina on pots mirar la previsio del temps arreu del mon) i no fa pas mes calor que a Varanasi o Delhi. Tamil Nadu queda descartat per temps i temperatures, pero Tat si tenim temps al final del viatge farem una escapadeta a veure l'Anthony.
Ara ens queda aconseguir bitllets, gravar cds, enviar algun paquet per correu amb les coses d'hivern i algunes compres, enviar un paquet de llibres a l'escola de Kecheopalri ...

Ja veurem si ens en sortim!!

6 comentaris:

Jesús Revuelta ha dit...

No paráis, chicos. Qué envidia. Bueno...pues ánimo y fuerza para el tramo final.

Me resulta flipante ver que en un lugar tan rural y alejado podáis actualizar tan frecuentemente el blog. País de contrastes, imagino. Justo hace unos días me contaron que (no sé si era India o Pakistán) querían enviar a una persona al espacio. Y para ir hacie el cohete, lo llevaban en burra. Supongo que es más una historia ilustrativa y no un hecho real. Pero ya me contaréis vosotros cómo lo véis.

Un abrazo enorme!

Anònim ha dit...

Ei nanos, ja era hora de que aparexesiu. Continueu així, que no s'acabi mai.Una forta abraçada
Jaume

Anònim ha dit...

Hola nois!
Així que ara cap al sud...
Quines fotos més guapes. Ja heu pensat que a akest pas en comptes de fer un àlbum haureu de fer una enciclopedia per fascicles???
Nosaltres ja tornem a estar currant, snif! Sudàfrica també és un país per flipar, encara que evidentment no hem tingut tant temps per disfrutar-lo!
Apa nois, a cuidar-se!
Molts petonets!
Laia i Tomàs

Anònim ha dit...

A vore si us apareix el krilin....i el sonGoku...la foto amb els xiquets genials!!

Anònim ha dit...

ºJordi i Alva,avui 3 de Maig hem rebut la postal de fecha? ens ha fet molta alegria ja que feia tans dies que no sabiem de vosaltres¡hara ja estarem mes tranquils ja que no esteu al Tivet,nosaltres desde aqui van malt dades, pero vosaltres que i esteu u veiu diferen,i ens tranquilitza.
Bueno mainade disfruteu el maxim que le cosa es va escursan.
Molts petons i abrasades els avis.

Angel ha dit...

I es clar que us en sortireu! com tot el que us proposeu.Fa dos dies que no envieu res soposo que deu ser pq viatgeu.Aneu amb compte, disfruteu molt i torneu aviat.Abraçades i petons a doijo.Us enyoro molt.la mare.