Etiquetes

índia (21) Nord (18) sud (4) Darjeeling (3) Momo team (3) Sikkim (3) Agra (2) Finlàndia (2) Kajuraho (2) Orchha (2) Pushkar (2) Rajastan (2) wayanad (2) Bangalore (1) Dharamsala (1) Estonia (1) Jaipur (1) Punjab (1) Tamil Nadu (1) Varanassi (1) anantapur (1) hampi (1)

dijous, 1 de maig del 2008

Un altre cop Darjeeling


Ahir despres de llevar-nos a les 5, esmorzar amb la familia Buthia, despedir-nos-en i baixar la rampa fins al llac amb alguna que altra aterrissada (pregunteu-li als pantalons d'en Jordi que han quedat ben esparracats) vam aconseguir enllassar 3 jeeps compartits per arrivar a Darjeeling.
El paissatge pel cami era una passada.
Despres de Sikkim no trobes tant encant a Darjeeling, pero quan vam veure el llit i l'habitacio que ens esperava vam recuperar l'optimisme inmediatament. Jejeje. Estem a casa d'un matrimoni que esta convensut que entenem l'hindi i per tant no cal intentar parlar angles. Son monissims, i l'habitacio sembla d'hotel de luxe amb un llit tovet, una manta inmaculada i totes les parets cobertes de fusta. Paivi, es la casa on vau estar amb en Piero.

Vam tornar al mon d'internet, les pizzes i les compres. Pero la veritat es que estavem cansadots i teniem ganes de descansar en aquest llit tant temptador.
La part trista, ens vam despedir d'en Claudio que torna cap a Napols, i en Piero que s'en va de trekking cap al Nepal.
Avui ens hem llevat nous, i la nostra gentil casera ens ha portat uns tes, que maca!!

Hem visitat el Gompa on hi ha l'original del Llibre dels morts tibetans. I un monjo ens ha expplicat un munt de coses. Una iaiona tibetana s'ha volgut fer una foto amb nosaltres. Ens passa molt sovint amb els indis pero encara no ens havia passat amb els tibetans.

Hem anat al zoo pero estava tancat pq era dijous... sort que una familia de bengalesos ens ho ha advertit abans d'arribar a dalt de tot de la pujada! Menys mal que un jeep que anava ple ens ha deixat enganxar-nos-hi al darrera per tornar cap a Darjeeling on ens hem incat uns bols de thukpa, una sopa tibetana que deu tenir unes 3000 calories.

Dema... doncs encara no sabem que farem. En Piero ens va recomanar alguns pobles per la zona. Assam esta per descobrir. Ladakh ens encantaria pq tothom en parla molt i molt be pero ens cau molt lluny... implicaria agafar algun avio mes... pero Jaume i Imma no us perdeu el Caixmir que nosaltres ja ens n'estem arrepentint!








1 comentari:

Angel ha dit...

Hola macos!no us pregunto com va pq ja es nota en les fotos.Aqui hem fet el primer dia de platja,nomes una estoneta però.Continueu disfrutant molt.Molts petons i una forta abraÇada dels pares.