Etiquetes

índia (21) Nord (18) sud (4) Darjeeling (3) Momo team (3) Sikkim (3) Agra (2) Finlàndia (2) Kajuraho (2) Orchha (2) Pushkar (2) Rajastan (2) wayanad (2) Bangalore (1) Dharamsala (1) Estonia (1) Jaipur (1) Punjab (1) Tamil Nadu (1) Varanassi (1) anantapur (1) hampi (1)

dimecres, 14 de maig del 2008

Belur

Continuem a Karnataca, ara a belur que es un poblet tranquil que passaria desapercebut sino fos pel seu complexe de temples Hoysala, impressionants. Son d’un estil semblant als de Kajuraho pero xatos. Amb molta escultura sobretot de Deus, narra la Purana I altres mites, pero tambe musics, ballarines… molt maco.
Tambe hem estat a un llac que hi ha davant d’una mesquita, que deu ser sagrat pq hi havia tot de cobres de Shiva I alguns Ghats. Alla ens hem assegut a escriure a una ombreta pero de seguida han vingut tots els nens del poble a xerrar amb nosaltres.

Les nenes les hem deixat aquest mati a Mysore que marxaven cap a Madikeri a veure si pescaven els tibetans que hi ha per alla.
Ahir vam fer Mysore amb elles: un temple amb molts peregrins, moltes escales per baixar-ne, un mercat de fruita i incens i olis de sandal guapissim, i a la tarda vam anar amb l’Ana a mirar sarisNo es la ciutat tranquila que ens prometien pero Mysore ens ha agradat forsa.

4 comentaris:

Angel ha dit...

Hola, per si passa desapercebut l'anterior missatge, reitero la meva felicitació Albeta.Molts petons filla i x al Jordi tb.Mare.

Marc ha dit...

Eiii!! Felicitats Alba! Records als dos i que vagi molt bé, hos deixo k tinc curro. Deu!

Anònim ha dit...

moltes felicitats Alba!
esperem k hagis passat un bon sant ( segur k serà ben especial)
molts petons,
eva i lluís

Anònim ha dit...

Hola Albix!

Felicitats endarrerides pel teu sant! Osti tu, és que el dia passa volant... Apali, a disfrutar per tothom.

Petons,
Tomàs i Laia