Etiquetes

índia (21) Nord (18) sud (4) Darjeeling (3) Momo team (3) Sikkim (3) Agra (2) Finlàndia (2) Kajuraho (2) Orchha (2) Pushkar (2) Rajastan (2) wayanad (2) Bangalore (1) Dharamsala (1) Estonia (1) Jaipur (1) Punjab (1) Tamil Nadu (1) Varanassi (1) anantapur (1) hampi (1)

dimarts, 8 d’abril del 2008

Kajuraho 2

Hola gentada!!! Ens trobem encara a Kajuraho, pendents de la llista d'espera del tren de dema per anar a Vanarasi (Benares).
Avui hem aprofitat per visitar la resta de temples que ens quedaven, sota una solanera de por. Un avi ens ha fet de guia de manera espontania i ens ha explicat un munt de coses de totes aquestes ballarines i deus. Realment si visiteu el nord de la India no us ho podeu perdre!!
Aixo si, limitem les visites de bon mati i a la tarda, i les hores centrals del dia les dediquem a gandulejar per no fondre'ns com la mantega.I es que fa tanta calor que els estudiants tenen 3 mesos de vacances. Un paio ens ha dit que aqui a Kajuraho fa 3 anys que no hi ha monzo i que per tant hi ha molta sequera. Potser aquest es el motiu que el nostre cabell sempre estigui brut. Et duxes i al cap de 30 segons de sortir al carrer esta impregnat de sorra. Pero com que som bastant gorrinos tant ens fa.
Potser hauriem de dur una redecilla...
Pels qui esteu preocupats per la salut d'en Jordi heu de saber que avui ha matinat i a les 7 del mati ha anat a una classe de ioga, ara acaba de passar el seu guru per aqui. Que mes que yogui es un friki que deu ni do.
Pero es que aquest hotel esta ple de torrats, n'hi ha un altre que ens vol convencer que paguem 3000 rs per anar a un safari amb una parella de guiris desconeguts a les 5 del mati per tornar a les 11 per agafar el bus ...
Hem decidit que tranquilament visitarem la part vella del poble (on no hi ha turistes pero si molta gent treient aigua dels pous) i potser el museu d'arqueologia on es veu que hi ha en Ganesh fent uns balls (nomes 9 minuts).
Molts de records i eserem noticies vostres. El premi de la setmana es per en Lluis i l'Eva que han estat els mes trempats.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

quina feinada....!!!!
feinada per anar mirant les escultures dels temples, es per passar-hi dies sensers bocabadats.
Si la panxa d'en Jordi ja funciona tot va bé, home si no us renteu massa poder cantareu.
Bé xiquets endevant, aneu cremant etapes.
Jaume

Anònim ha dit...

Estem molt contens que la salut hagi millorat i que aveu pogut vietgar tranquilament sense cap molestia hara estem mes tranquils uns temples magnifics.
Molts petons els avis.

Anònim ha dit...

Això és espectacular !!!
moltes records,
lluís i eva

Anònim ha dit...

Ei nanus!
Quines fotos més guapes encara que, segur que tot és més espectacular en directe...
Per cert, felicitats Marc i Laura pel piset (és fort però ho he sabut llegint la vostra web; visca la xarxa!!).
Que vagi molt bé per la Ciutat de l'Alegria.
Petonets!

Laia