Etiquetes

índia (21) Nord (18) sud (4) Darjeeling (3) Momo team (3) Sikkim (3) Agra (2) Finlàndia (2) Kajuraho (2) Orchha (2) Pushkar (2) Rajastan (2) wayanad (2) Bangalore (1) Dharamsala (1) Estonia (1) Jaipur (1) Punjab (1) Tamil Nadu (1) Varanassi (1) anantapur (1) hampi (1)

divendres, 4 d’abril del 2008

Orchha


Apali! ja som a Orchha, un poblet amb poques cases pero amb un fort, alguns palaus i un temple impressionant.
Aqui els turistes hi passen poques hores (els dels tours) i per tant ara al vespre s'hi esta molt tranquil.
Estem en un hotelillo barato on, avis, no hi ha escorpins pero si 2 dragonets que se'ns mengen els mosquits. I amb un jardi amb aquestes vistes.
A mes hem trobat un restaurantet on fan uns sucs de fruita boniiiisssims!
Be avui no ens han passat gaires aventures i estem fluixos d'idees per escriure. En Jordi, a mes, s'ha passat la tarda dormint per covar un refredat que a saber on ha pescat justament ara que fa tanta xafogor.
Ravaleres ja esteu a punt? quin dia arribeu exactament?
I a veure si els de Terrassa doneu senyals de vida que els d'Olot us estan passant la ma per la cara!

4 comentaris:

Raquel, Ana i Carol ha dit...

Hola guapa!!!!!!

Arribem el 15 d´abril a les 23.00, encara no sabem si anirem primer a Mamapulliram i despres a buscar a la Miriam o al revés. Quan teniu pensat de baixar al sud?

Us mantindrem informats

MUAKS

Carol

PD: necessiteu alguna cosa? Algún consellet ( de cosetes indispesables a portar) abans de que anem cap allà?

Anònim ha dit...

hola nanus!

Cada dia llegim les vostres aventurilles, però com que aki no passen gaires coses interessants per explicar... (per no dir que "l'envidia nos corroeeeee! i per això no us escribim tant).
Molts records i petonets de tota la family soriano satorres!

Angel ha dit...

hola parella!! quina vidorra i quina enveja!nosaltres anant fent.A vosaltres se us acumula la paperassa, sobretot a l'Alba: s'ha de renovar el carnet de conduir, te l'aprovacio de l'inem,una citació de l'ics per un recurs fef.oposicions, ofertes de feina, etc. però res urgent de moment. En Marc i la Laura ja tenen el pis i van de volit fen plans de pintat, moblat, etc.Be xatos, una abraçada molt forta.la mare.

Unknown ha dit...

Hola Jordi,

Como estas? Me ha gustado ver tus fotografías. Las historias no puedo entender, porqué mi Catalan aún es muy mal. Estoy muy celoso de vosotros. Cuando vuelves en Barcelona? Me gustaría visitarte alguna vez este verano. Aquí en Holanda todo bien. Ahora vivo en Amsterdam y trabajo 40 horas cada semana. Os deseo un viaje muy bueno. Un abrazo de Auke.