Etiquetes

índia (21) Nord (18) sud (4) Darjeeling (3) Momo team (3) Sikkim (3) Agra (2) Finlàndia (2) Kajuraho (2) Orchha (2) Pushkar (2) Rajastan (2) wayanad (2) Bangalore (1) Dharamsala (1) Estonia (1) Jaipur (1) Punjab (1) Tamil Nadu (1) Varanassi (1) anantapur (1) hampi (1)

divendres, 9 de maig del 2008

Kalpeta


Hola! Ens trobem a Kalpeta que es un poblatxu alineat al voltant d'una carretera. En realitat el poble en si no te cap atractiu pero el farem servir de base per fer algunes excursions per la reserva de Wayanad. De moment dema farem un mini trekking-safari, i anirem a veure unes cascades i una cova del neolitic. I potser dema passat mes trekking i un temple que ens va recomanar un cantant del Katakali de Kochi.

A veure si cremem una mica d'arros que a aquest pas tornarem rodolant!! Paivi ens fa molta enveja el pa amb tomaquet!!


Be avui no tenim masses anecdotes per explicar pero aprofitarem per penjar alguna foto.


Namaste

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Marianus!!!

Si vosaltres no teniu res a explicar, imagineu-vos jo que són 2/4 de vuit de la tarda de divendres i encara no he sortit del curru.
Aquí plou, i ja feia falta, però hem hagut d'anul.lar una costellada que haviem muntat demà a Vacarisses, diuen que seguirà el mal temps.
La colleta us troba a faltar, tots tenim ganes de tornar-vos a veure i estem frizant perque ens expliqueu mil anècdotes d'aquest
viatge tant fantàstic.

Bé xatus, que seguiu passant.ho tant bé.

Un petó.

Helena

Angel ha dit...

Hola xatos!quina enveja passar-s´ho tan be i ser tan feliços com vosaltres. Aqui nomes plou, plou i plou, sort que feia falta, perque es un avorriment.Molts petons.la mare.

Anònim ha dit...

Hola joves¡ per aqui no i ha gaire res per explica ja que han arribat les plujes tant esperades,i no pudem sortir a volta, sort tenim dels vostres comentaris i fotus tan macas que aixis anem viatjan per la India sense mourens del sofa.
Bueno joven paseu tant be com pudeu i mols petons.Els avis.