Etiquetes

índia (21) Nord (18) sud (4) Darjeeling (3) Momo team (3) Sikkim (3) Agra (2) Finlàndia (2) Kajuraho (2) Orchha (2) Pushkar (2) Rajastan (2) wayanad (2) Bangalore (1) Dharamsala (1) Estonia (1) Jaipur (1) Punjab (1) Tamil Nadu (1) Varanassi (1) anantapur (1) hampi (1)

dimecres, 19 de març del 2008

MANDI i Rewalsar

Dimarts vam marxar de Dharamsala per anar cap a Mandi amb bus per carreterotes de corves pero amb unes vistes fantastiques. Mandi des de la carretera semblava molt maco. Despres... be, tenia un mercat textil amb mil coloraines i 81 temples, que deu ni doret, alguns de nous i altres d'antics. I vam fer un dinar-sopar al que abans era la residencia del raja, que ara es un hotel.

El millor pero va ser l'excursio al llac Rewalsar (a 24 km) que es considera sagrat i lloc de peregrinatge de 3 religions (hindu, budista i sikh) ja que hi ha temples importants per tots tres. A la vora del llac hi ha un munt de micos, anecs i gossos que intenten birlar el prashad (llasminadures que et donen al temple) als peixos. Mes a munt, per la muntanya hi ha un buda gegant de pedra, pero just ara l'estaven reformant.