Etiquetes

índia (21) Nord (18) sud (4) Darjeeling (3) Momo team (3) Sikkim (3) Agra (2) Finlàndia (2) Kajuraho (2) Orchha (2) Pushkar (2) Rajastan (2) wayanad (2) Bangalore (1) Dharamsala (1) Estonia (1) Jaipur (1) Punjab (1) Tamil Nadu (1) Varanassi (1) anantapur (1) hampi (1)

dimecres, 7 de maig del 2008

Kerala!!!!!!!!



Si! Finalment hem tirat cap al sud i som a Kochi. I fa calor pero no tanta... es pot aguantar.
Ahir al vespre ens vam trobar amb les nenes. Pero primer vam fer un vol per sobre l'Everest. En serio, impressionant!!!! El nostre avio ens tenia preparada una sorpreseta, que era fer una parada a Assam (era el nostre desti?). I de tornada va passar per sobre Nepal. De sobte d'entre els nubols sortia una muntanya plena de neu!!! Impressionant. A l'avio ens van confirmar que es tractava del pic mes alt del mon.


Avui hem matinat per prevenir la calor i hem anat cap al port a veure les xarxes xineses i la llotja del peix. La resta del dia hem purulat per Kochi i hem anat a una sessio de Kathakali. Una mena de dansa tradicional de Kerala on es molt important la mimica facial.

Es ben extrany pero molt interessant. Abans hem vist la seva sessio de maquillatge, no menys important.


Dema farem cap als Bakwaters per fer una excursioneta d'un dia. Ja us ho explicarem.

No deixeu d'escriure. Ens fa molta ilusio. Sobretot pq alguns ho heu fet per primera vegada!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

de guais !!!
això està super bé i nosaltres aquí olot currant jejeje
eva i lluís

Angel ha dit...

Hola carinyos!a nosaltres també ens fa il.lusió d'escriure-us però no hi ha gran cosa que explicar, però si recomanar-vos que ho aprofiteu molt i que sigueu molt feliços que la felicitat es cosa fugissera i quan menys t'ho esperes te la roben i s'acaba.Molts petons i abraçades.Mare.